alt

 

Video: BIOPEL PREMIUM /V9

Pellettikattilat BIOPEL PREMIUM PLUS KOMPAKT 150/ V9; mallit 10, 20, 30 ja 40 kW
Hinta sisältää: kattila, poltin, kuljetusruuvi, kompakti pellettisäiliö n. 150 kg pelleteille, hiljainen kompressori 8 bar (polttimen arinan ja kattilan lämmönvaihtimen puhdistus), tuhkaruuvi ja ulkoinen tuhkalaatikko, lambda-anturi, huonetermostaatti RT10 ja kattilan pumppuryhmä (kattilaan palaavan veden lämpötilan säätö).Automatiikassa on Internetin kautta etäseurannan ja säätämisen mahdollisuus, vikailmoituksia voidaan lähettää sähköpostiosoitteisiin. Sopii Ø6-8 mm Premium-laadun puupelletti.
 

Video 1: BIOPEL PREMIUM /V9 

Video 2: BIOPEL PREMIUM /V9

Video 3: BIOPEL PREMIUM /V9 

Video 4: BIOPEL PREMIUM /V9

 

OPOP Bioline-pelletikattilat

 

Kattiloiden tekniset tiedot löytyvät kattavasti tästä: http://www.opop.cz

 

Biopel Line -pellettikattilat ovat suunniteltu huolellisesti, tavoitteena paras mahdollinen laatu ja tehokkuus; unohdamatta käyttömukavuutta.

 

Biopel-Line-kattilat ovat testattu uusien, v. 2014 päästörajoitusten mukaisesti ja niille on omistettu korkein mahdollinen, 5. luokan energiatehokkuuden sertifikaatti, Se tarkoittaa, että polttoaine palaa erittäin puhtaasti.

 

Biopel-Line-kattiloiden automatiikka ohjaa polttimen lisäksi myös käyttövesivaraajan, pumppujen, patteri- ja lattialämmityksen sekoitusryhmien toimintaa. Erillista huoneautomatiikkaa ei tarvita.

 

Saatavana Standard- ja Premium-mallit tehoilla 10, 20, 30 ja 40 kW.

 

Premium-kattilat on suunniteltu toimimaan käytännössä ilman valvontaa. Kattilan savukanavia ja polttimen palopäätä puhdistetaan automaattisesti paineilmalla. Kattiloissa on myös automaattinen tuhkanpoisto (tuhkaruuvi ja tuhkalaatikko).

 

Standard-kattiloissa automaattisen puhdistuksen mekanismeja ei ole. Kyseessä on rakenneltaan yksinkertainen kattila edulliseen hintaan. Standard-kattila tarvitsee viikossa noin 10 min huoltoa.

 

OPOP pellettikattilat (täysautomaattiset)